DODAJE DRUGĄ MOŻLIWOŚĆ POBRANIA GRY w linku PONIŻEJ:
Facebook Pokeland Legends
Wystarczy kliknąć Zagraj w Grę
POKEMON - Glory Contest - HOW DOWNLOAD/JAK POBRAĆ?
Najpierw wrzucam filmik na YouTubie w linku:
How download Glory Contest/Jak pobrać Glory Contest?
Zauważyłem że gra figuruje tylko w APK store (APKPure), zatem w sklepie play tego nie pobierzemy.. Wszystko wyjaśnia filmik na YouTube, wręcz POKAZUJE jak tą grę pobrać.
Ale w skrócie, wchodzimy na witrynę google i wpisujemy download na telefonie* APKpure, apka się pobierze w kilka minutek, następnie za pomocą APKPure odpalamy pobieranie Glory Contest. Nic trudnego.
*(Możliwe i nawet na PC, jeśli posiadasz emulatora Androida)(Nie wiem jak to działa na telefonie z systemem windows).
Dlaczego w osobnym wątku dodałem te wyjaśnienia? Przede wszystkim dlatego aby wujek google miał łatwiej z wyłapaniem tego wątku.
Aplikację naprawdę polecam, najlepsze poksy od dawien w jakie grałem na telefonie i tablecie.*
*Aplikacja jest całkowicie darmowa, oczywiście można (płacić) by być lepszym.
Facebook Pokeland Legends
Wystarczy kliknąć Zagraj w Grę
POKEMON - Glory Contest - HOW DOWNLOAD/JAK POBRAĆ?
Najpierw wrzucam filmik na YouTubie w linku:
How download Glory Contest/Jak pobrać Glory Contest?
Zauważyłem że gra figuruje tylko w APK store (APKPure), zatem w sklepie play tego nie pobierzemy.. Wszystko wyjaśnia filmik na YouTube, wręcz POKAZUJE jak tą grę pobrać.
Ale w skrócie, wchodzimy na witrynę google i wpisujemy download na telefonie* APKpure, apka się pobierze w kilka minutek, następnie za pomocą APKPure odpalamy pobieranie Glory Contest. Nic trudnego.

*(Możliwe i nawet na PC, jeśli posiadasz emulatora Androida)(Nie wiem jak to działa na telefonie z systemem windows).
Dlaczego w osobnym wątku dodałem te wyjaśnienia? Przede wszystkim dlatego aby wujek google miał łatwiej z wyłapaniem tego wątku.

*Aplikacja jest całkowicie darmowa, oczywiście można (płacić) by być lepszym.